Građevinska sezona u Sisku je u punom jeku. Uz postojeće radove na prometnicama koji su u tijeku, danas su započeli radovi na izgradnji biciklističke staze u Rimskoj ulici i izgradnji parkirališta u Ulici Gustava Krkleca.

Biciklistička staza od Malog kaptola do Trga bana Josipa Jelačića bit će duga 280 metara i kada bude gotova, a planirano trajanje radova je 35 radnih dana, spojit će već izgrađene dijelove te tako doprinijeti formiranju zaokružene cjelovite mreže biciklističkih staza na užem području grada. Izvođač radova je Građenje Petrinja, a vrijednost radova je 370.258 kuna.

U Ulici Gustava Krkleca do sada nije bilo uređeno parkiralište, a novoizgrađeno će imati 29 parkirnih mjesta i 1 mjesto za osobe s invaliditetom, te malo okretište koje će omogućiti lakše prometovanje ovom  slijepom ulicom. Izvođač radova je Strabag Zagreb, radovi su vrijedni 610.000 kn, a ugovoreno trajanje radova je 30 radnih dana. Inače, to će biti drugo uređeno parkiralište na Brzaju, nakon nedavno uređenog parkirališta u Ulici A. B. Šimića.