SUBOTA, 30. travnja 2016.

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, zamjenik gradonačelnice Marko Krička i potpredsjednik Gradskog vijeća Ivica Rendulić  prisustvovat će otvorenju nogometnog turnira za limače s početkom u 14 sati na stadionu ŠNK Frankopan u Galdovu.

 

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček prisustvovat će godišnjem koncertu FA Ivan Goran Kovačić koji će se održati u Domu INA Rafinerije nafte Sisak s početkom u 19.30 sati.

 

NEDJELJA, 1. svibnja 2016.

U povodu 1. svibnja, obljetnice VRA Bljesak, izaslanstvo Grada Siska (gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, zamjenik gradonačelnice Marko Krička, potpredsjednici Gradskog vijeća Ivica Rendulić i Zdenko Koren) položit će vijence i zapaliti svijeće kod spomenika na Kontrobi, na Gradskom groblju Viktorovac i u Novom Pračnu prema sljedećem rasporedu:

8.30 sati – Paljenje svijeća kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Kontrobi

9.15 sati – Polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod središnjeg križa na Gradskom groblju Viktorovac

10.00 sati – Polaganje vijenaca kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na igralištu HNK Zmaj – Novo Pračno

10.30 sati – Polaganje vijenaca kod spomenika ispred škole u Novom Pračnu

 

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i zamjenik gradonačelnice Marko Krička pridružit će se proslavi Praznika rada u Perivoju Viktorovac. Gradonačelnica će se obratiti prisutnima oko 13 sati nakon čega slijedi podjela graha. Kulturno-umjetnički program počinje u 10 sati.