Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Sisak i korisnici Dnevnog boravka 3+2 i ove su godine, u povodu predstojećih uskrsnih blagdana, izradili brojne unikatne predmete i ručne radove koje su danas izložili u predvorju Doma. Mnogi su došli podržati kreativan rad korisnika pa tako i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo Goran Grgurač.

-Grad Sisak vas podržava, posebno velike pohvale idu svim djelatnicima na programu Dnevnog boravka 3+2 za osobe starije životne dobi kojeg će Grad Sisak i dalje financirati i ta razina financiranja neće se smanjivati. Ovaj program je jedan nadstandard kojeg ima ova ustanova i koji pokazuje kvalitetu usluge koju pruža Dom, ali je on i dodana vrijednost za kvalitetu života građana starije životne dobi – rekao je Grgurač i podsjetio korisnike Doma i Dnevnog boravka 3+2 kako je od veljače ove godine cijena autobusne karte smanjena s 5 na 3 kune.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Ružica Čakširan naglasila je kako nije nimalo lako izraditi ovako unikatne i jedinstvene predmete.

-Bio je ovo dugotrajan i mukotrpan rad naših korisnika koji su se kroz svoje radionice danima pripremali za ovu izložbu – rekla je ravnateljica Čakširan.