Karate klub Croatia Sisak u suradnji s Gradom Siskom i Zajednicom sportskih udruga grada Siska organizira na ŠRC-u Sisak besplatni tečaj samoobrane za žene i muškarce kao i trening kick boxinga u sklopu akcije Stop nasilju u našoj okolini. Tečaj, koji je započeo početkom ovog mjeseca, trajat će do lipnja te ponovno od rujna do prosinca, a svi polaznici upoznat će se s osnovnim principima policijske i vojne samoobrane specijalnih postrojbi s osnovama kondicijske pripreme. Nakon položenog prvog stupnja i stečene diplome nastavlja se napredni tečaj u trajanju od slijedeća tri mjeseca.

Program samoobrane sa svojim suradnicima vodi  Sašo Smiljanić, 6. dan karatea koji uz 40 godina natjecateljske i trenerske karijere u sportu ima i veliko iskustvo u radu s programima obuke i treninga vojnih i policijskih postrojbi.

-Treninge za sada organiziramo jednom tjedno, petkom u 18.00 u trajanju od sat vremena. Unutar besplatnog programa svi zainteresirani polaznici stječu i dodatnu mogućnost treniranja kick boxinga tri puta tjedno u našem klubu – napominje Smiljanić.

Grad Sisak putem Zajednice sportskih udruga grada Siska financijski pomaže ovaj program.

-Financijski podržavamo ovaj program tako što subvencioniramo troškove rada stručnih voditelja odnosno trenera preko Karate kluba Croatia kako bi naši sugrađani bez ikakve naknade mogli polaziti ovakav tečaj – kaže tajnik Zajednice Igor Crnobrnja.

Sve informacije o tečaju samoobrane i upisu u klub možete dobiti na 091/511-5221 ili na e-mail: sasosmiljanic@gmail.com.