Nakon dugogodišnje uspješne suradnje sa talijanskom kulinarskom školom ALMA, Kulinarski institut Kul IN iz Siska najavljuje novu međunarodnu suradnju i ekspanziju prema istoku te će svim zainteresiranim predstaviti predstavlja kineski kulinarski institut iz Hong Konga (CCI).
Kulinarski Institut Kul IN od svog osnutka 2011. godine uspješno njeguje suradnju s kulinarskom školom ALMA iz Italije pružajući svojim polaznicima bogato međunarodno iskustvo u školovanju i praksi u međunarodnom studentskom okruženju formirajući tako buduće profesionalne kuhare s naglaskom na specijalizaciji u talijanskoj gastronomiji. Uz ostale lokalne programe, Kul IN je najavio suradnju sa kineskim kulinarskim institutom iz Hong Konga.
-Kako bi uspjeli predstaviti samo mali dio ove bogate gastronomske priče predvidjeli smo trodnevne radionice u jutarnjem i popodnevnom terminu, kao i degustaciju kineskih specijaliteta iz ruku vrhunskih majstora sa kineskog kulinarskog instituta (CCI). Ovisno o složenosti pripreme jela, radionice su podijeljene na kuhare amatere (srijeda 27.01.), poluprofesionalce (četvrtak 28.01.) i profesionalce (petak 29.01.). Birati možete između termina od 09 do 12 ili 14 do 17 sati. A ukoliko još uvijek niste sigurni želite li sudjelovati u samoj radionici prepustite se aromama čarobnog istoka koje će preplaviti Kulinarski Institut Kul IN u Sisku te nam se pridružite na prezentaciji i degustaciji kineskih delicija – najavljuju u Kul IN-u.
Prijave za prezentacije i radionice otvorene su do 20. siječnja, a prijaviti se možete ili doznati više informacija pozivom na broj 099/2414-806 ili na www.kulinst.hr.