U povodu blagdana Svih svetih u ponedjeljak, 31. listopada 2016. godine u 11 sati, izaslanstvo Grada Siska predvođeno gradonačelnicom Kristinom Ikić Baniček, pridružit će se ostalim izaslanstvima na polaganju vijenaca i paljenju svijeća kod središnjeg križa na Gradskom groblju Viktorovac.

Nakon polaganja vijenaca, gradonačelnica i suradnici će položili cvjetne aranžmane na grobovima istaknutih Siščana (Ferdo Hefele, Vlado Janić Capo, Franjo Medřicky, Franjo Lovrić i Slavo Striegl) i na dječje spomen groblje.

Ovom prilikom Vas obavještavamo da će radi izbjegavanja prometnih gužvi na prilazu Gradskom groblju Viktorovac, u utorak, 1. studenog u vremenu od 7 do 19 sati za promet biti zatvorena Aleja narodnih heroja i dio Ulice Ante Kovačića od križanja s Ulicom J.J. Strossmayera do križanja sa Školskom ulicom te prilazi groblju iz Ulica J. Kaštelana, A. Šenoe i A. G. Matoša. Iz Auto prometa Sisak obavještavaju kako će 1. studenoga dodatna linija na relaciji Autobusni kolodvor Sisak – Gradsko groblje Viktorovac od 8.30 do 17.30 sati prometovati svakih 15 minuta.