Institut Kul In poziva sve zainteresirane na besplatne kulinarske radionice. Prva je na rasporedu već ove subote, 24. studenoga, a za sudjelovanje na njoj trebate se prijaviti putem obrasca koji se nalazi među dokumentima u privitku teksta, a sve ostale informacije potražite na:

 

KONTAKT:

 

KULIN d.o.o.

Braće Kavurić 10c

(Mala porta Željezare)

44010 Sisak

 

tel: +385 44 537 800

fax: +385 44 537 900

mail: info@kulinst.com

facebook page: www.facebook.com/kulinst

 

 

PROGRAM KULINARSKIH RADIONICA

 

9 – 9.30 sati UVOD I UPOZNAVANJE

9.30 – 11 sati  PRIPREMA NAMIRNICA

11 – 13.30 sati  PRIPREMA I KUHANJE ZADANIH JELA

13.30 – 14 sati OBJAŠNJENJE I SERVIRANJE NAPRAVLJENIH JELA

14 – 15 sati KUŠANJE I SLJUBLJIVANJE JELA S ODGOVARAJUĆIM VINOM

 

Radionice će voditi poznati kulinarski stručnjak ZDRAVKO PERIĆ, nositelj diplome prestižne pariške Le Cordon Bleu akademije, jedne od najpoznatijih svjetskih kulinarskih škola.

 

RASPORED ODRŽAVANJA KULINARSKIH RADIONICA

 

Subota, 24.11.2012. od 9 do 15 sati

“Jesen u Sisačko-moslavačkoj županiji“ – autohtona sezonska jela s mesom i od mesa

Kulinarska radionica usmjerena prema kuharima početnicima i amaterima.

 

Subota, 8.12.2012. od 9 – 15 sati

Autohtoni suhomesnati proizvodi Sisačko-moslavačke županije“

Kulinarska radionica usmjerena prema kuharima s bazičnim poznavanjem kulinarstva.

 

Subota, 15.12.2012. od 9 – 15 sati

˝Zima, zima e pa šta! u Sisačko-moslavačkoj županiji˝- autohtona jela ˝kiseli kupus vitamin C bomba˝

Kulinarska radionica usmjerena prema profesionalnim kuharima.