Puštena je u promet rekonstruirana Kvirinova ulica, završava prva faza obnove Tomislavove, a krenula je i obnova Ulice Brezovičkog odreda. U tijeku su radovi na trećoj fazi Frankopanske, zbog čega je u tijeku posebna regulacija u Rimskoj na prilazu Toboganu. Radi se na obnovi Poljske ulice u Galdovu, a radovi su i na Starom mostu. Dodatni Auto prometov prijevoz za učenike i građane od Starog mosta na desnoj obali do autobusnog kolodvora, kao i vožnja bez naplate od Strossmayerove do Autobusnog kolodvora i dalje je na raspolaganju svima koji trebaju prijeći Kupu prema centru.

Zbog radova intenziviran je promet zaobilaznim pravcima i ulicama koje se naslanjaju na one u kojima su radovi..

Za nekoliko dana trebali bi krenuti i radovi na obnovi kolnika u Rimskoj ulici, ali tek nakon završetka radova u Frankopanskoj ulici.

Evo i najnovijeg razvoja događaja.

 

Od sutra bez prometa u Tomislavovoj od Gajeve do spoja s Fistrovićevom

Završava prva faza radova na obnovi Ulice kralja Tomislava i promet bi obnovljenom dionicom će biti pušten danas poslijepodne.

Sutra kreće obnova druge faze, od kružnog toka kod Gajeve sve do željezničke pruge, odnosno do spoja s Fistorvićevom i Vatrogasnom. Na toj dionici promet će biti obustavljen narednih osam dana.


Kreće obnova Ulice Brezovičkog odreda

U Galdovu je krenula obnova prvih 600 metara ulice Brezovičkog odreda do Brijunske ulice. S obzirom da se radi o prometnici gustog prometa za koju nema alternativnog prometnog pravca prema naseljima iza zone radova, dok traju radovi promet će biti reguliran privremenom signalizacijom i semaforima.

U toj ulici u potpunosti se obnavlja kolnik, a radovi će obuhvatiti i rješavanje oborinske odvodnje uz pješačku stazu, čime će se riješiti problem poplavljivanja nogostupa.