Od 25. ožujka, kada je počela isplata sisačkih uskrsnica umirovljenicima i nezaposlenima, pa do danas do 13 sati ukupno je isplaćeno 1.549.450,00 kuna, a sisačku uskrsnicu do današnjeg dana podiglo je ukupno 9808 umirovljenika i nezaposlenih osoba.

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i ove je godine, uoči uskrsnih blagdana, donijela odluku o isplati sisačkih uskrsnica umirovljenicima i nezaposlenima za što je u gradskom proračunu za 2019. godinu osigurano 2,4 milijuna kuna. Pravo na uskrsnicu ostvaruje oko 13.000 naših sugrađana, a isplatu je omogućilo izuzetno dobro punjenje gradskog proračuna, odnosno izdvajanja iz plaća naših vrijednih sugrađana te plaćanje poreza od strane sisačkih obrtnika i poduzetnika.

Isplata sisačkih uskrsnica trajat će sve do 20. travnja, a isplaćuje se na gradskim blagajnama na Gradskoj tržnici Sisak, tržnici u Capragu i u Sisačkom vodovodu. Prilikom podizanja uskrsnice, umirovljenici i nezaposleni sa sobom moraju imati obavijest o uskrsnici i osobnu iskaznicu.

 

Više o isplati sisačkih uskrsnica umirovljenicima i nezaposlenima, možete pročitati i ovdje

https://sisak.hr/u-ponedjeljak-krece-isplata-sisackih-uskrsnica-za-umirovljenike-i-nezaposlene/