Grad Sisak i ove će godine, u suradnji s Agencijom lokalne demokracije Sisak, dodijeliti nagrade volonterima povodom Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca. Sisak je već godinama jedan od rijetkih gradova koji ima aktivnu Volontersku politiku i redovito skrbi o razvoju volonterstva, uključuje volontere u razne aktivnosti, poput akcije Volim Sisak, a dodjela priznanja i nagrada samo su jedan od oblika javnog priznanja važnosti volonterskog doprinosa zajednici.

I ove godine, petnaesti puta zaredom, 5. prosinca dodijelit će se nagrada za volontera ili volonterku godine, osmi puta nagrada za koordinatora ili koordinatoricu volontera, a četvrti puta  nagrada za razvoj volonterstva u obrazovanju.

Natječaj je otvoren do 13. studenog 2023. godine. Prijavni obrazac i kriteriji za dodjelu nagrada dostupni su na web stranici Grada Siska te na web stranici Volonterskog centra Sisak  http://vcs.lda-sisak.hr/.

Dokumentacije se dostavlja na adresu elektronske pošte povjerenstvo-za-razvoj-volonterstva@sisak.hr s naznakom kategorije. Dodatne informacije o natječaju pronađite u dokumentima u privitku ili se obratite na adresu elektronske pošte: povjerenstvo-za-razvoj-volonterstva@sisak.hr.