Treća u nizu kulinarskih radionica KULIN-a d.o.o. „Blagdanski stol” održat će se u petak i subotu, 25. i 26. studenoga 2011. godine u prostorijama Caritasa Sisačke Biskupije na Zibelu (Trg Vere Grozaj bb, Sisak).

U radionici će sudjelovati kuhari restorana, učenici kuharskih škola i nekoliko ljubitelja kuhanja – amatera. Radionicu će voditi poznati kulinarski stručnjak Zdravko Perić uz asistenciju specijalistice za slastice Petre Jelenić.

 

PROGRAM RADIONICE:

 

Petak 25. studeni 2011. 17 – 21 sat

Upoznavanje s voditeljem, osnovna uputstva o ciljevima i načinima rada na radionici. Početak tečaja, pripreme za konkretna jela, osnovne tehnike, temeljni umaci, juhe i deserti.

 

Subota 26. studeni 2011. 9 – 14 sati

Aktivno pripremanje jela, serviranje u buffet stilu i ocjena pripremljenih jela od strane stručnog žirija.

Promotivna svečanost KULIN-a uz nazočnost brojnih gostiju te degustacija specijaliteta pripremljenih tijekom radionice počinje u 13 sati.