Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. obavještava sugrađane da je do danas, 21. srpnja 2015. godine, zaprimljeno 550 zahtjeva za preuzimanje kompostera, te da je za rezervaciju preostalo još 50 kompostera. Iz GOS-a pozivaju sve koji su zainteresirani, a još se nisu prijavili za dodjelu kompostera, da se jave na broj telefona 044/543-056 ili na mail adresu gospodarenje-otpadom@gos.hr i predbilježe se za komposter.
S obzirom da je velika potražnja za komposterima, a samo jedan telefonski broj za prijavu, mole se zainteresirani korisnici za strpljenje i razumijevanje.

-Očekujemo da će preostalih 50 kompostera biti zauzeto do kraja ovog tjedna, te bi se daljnja podjela kompostera nastavila sljedeći tjedan. Svi prijavljeni korisnici bit će pravovremeno obaviješteni o vremenu i mjestu podjele kompostera putem kontakt telefona koji su ostavili prilikom prijave za dodjelu kompostera. Korisnici koji imaju mogućnost osobno doći po komposter mogu ga osobno preuzeti na odlagalištu Goričica, Goričica bb, Topolovac – pojašnjava direktorica GOS-a Sandra Divjakinja.