Obavještavaju se svi posjetitelji Gradskog groblja Viktorovac u Sisku da se u povodu blagdana Svih svetih, u petak, 1. studenoga 2019. godine  u vremenu od 7 do 20 sati uspostavlja privremena regulacija prometa na način da Aleja narodnih heroja i dio Ulice Ante Kovačića od raskrižja sa Strossmayerovom do raskrižja sa Školskom ulicom postaje jednosmjerna iz smjera Strossmayerove prema Školskoj ulici desnim prometnim trakom, a lijevi prometni trak  postaje parkirni trak za uzdužno ulično parkiranje.  Za sav promet zatvara se dio Ulice Antuna Grahovara od raskrižja s Alejom narodnih heroja do samog groblja, a ulazak i izlazak na parkiralište kod groblja osiguran je s prilaza do Metalurškog fakulteta. Pristupi Aleji narodnih heroja iz Ulica Jure Kaštelana, Augusta Šenoe, A.G. Matoša i južnog djela ulice Antuna Grahovara ostaju dvosmjerni te se u zoni raskrižja s Alejom narodnih heroja i A. Kovačića označavaju znakom s obaveznim smjerom kretanja vozila prema raskrižju sa Školskom ulicom. Obilazni pravac za vozila što dolaze iz smjera Capraga Ulicom A. Kovačića je kroz Školsku ulicu.

U petak, 1. studenoga 2019. sve autobusne linije Auto prometa Sisak prometovat će prema redu vožnje kao nedjeljom. Uvode se dvije izvanredne linije bez naplate i to:

-na relaciji AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK – GROBLJE VIKTOROVAC – ŠKOLSKA ULICA – HEFELEOVA – TRŽNICA KONTROBA – GIMNAZIJA-  AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK, koja će prometovati od 8.45 do 18.45 sati svakih 30 minuta

– na relaciji ŽELJEZARA – NASELJE – GROBLJE VIKTOROVAC – ŠKOLSKA ULICA – NASELJE – ŽELJEZARA, koja će prometovati od 8.45 do 18.45 sati svakih 30 minuta

Gradska linija br. 1  i dodatne dvije izvanredne linije će kroz Aleju narodnih heroja u vrijeme posebne regulacije prometovati samo u smjeru prema Željezari i putnici će u tom smjeru moći koristiti desno stajalište kod groblja kako za dolazak (za sve 3 linije) tako i za povratak prema centru grada ili Naselju-Željezari izvanrednim linijama.

Gradska linija br. 3 će, dok traje posebna regulacija, u smjeru iz Željezare prometovati obilazno Školskom ulicom, u kojoj će biti smješteno privremeno autobusno stajalište uz INA-ino parkiralište preko puta Plodina.

Putnici u vrijeme posebne regulacije prometa neće moći koristiti stajališta u Ulici Ante Kovačića i Aleji narodnih heroja u smjeru iz Željezare prema Sisku.