Sisačke vozačice i vozači imat će od danas puno vedrije okruženje kada će parkirati na GRAMA-inom parkiralištu koje je Grad Sisak potpuno rekonstruirao u ljeto 2022. Volonteri učenici Građanskog odgoja OŠ 22. lipnja i učenici OŠ Viktorovac i volonteri Crvenog križa u prvoj su akciji „Volim Sisak“ oslikavali žardinjere u kojima raste ukrasno bilje i drveće motivima koji su ujedno i dio novog vizualnog identiteta akcije „Volim Sisak“.

„Ovom i svim narednim akcijama Volim Sisak ići ćemo od kvarta do kvarta i, u dogovoru sa stanovnicima, raditi male komunalne akcije u koje želimo uključiti volontere, udruge, školarce i vrtićance. Cilj nam je da svi oni svojem gradu i svome okolišu doprinesu svojim radom i budu ponosni na svoj doprinos i na grad koji će tako postajati sve ljepši“, rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

„Volim Sisak“ prilika je i svim Siščanima da idejama i svojim angažmanom sudjeluju i doprinesu uređenju svoga kvarta. Sve ideje mogu se slati na e-mail adresu volim@sisak.hr , a najizvedivije će biti planirane kroz akciju „Volim Sisak“.