U srcu grada, naziv je programa koji će se do ljeta održavati svake subote na sisačkom korzu tijekom kojih će se organizirati koncerti, izložbe, promocije, uskršnji sajam, sajmovi suvenira, antikviteta, igraonice i radionice za djecu, kazališne predstave itd.

Prvi takav program je već ove subote, 11. ožujka u povodu Međunarodnog dana žena.

U prijepodnevnim satima na sisačkom korzu bit će postavljena izložba Gradskog muzeja Sisak  „Žene kroz sisačku povijest“, tim sisačke Gimnazije prezentirat će jedan dio projekta „Grad na drugi pogled“ kojim se želi potaknuti sugrađane da predlože imena zaslužnih sugrađanki po kojima bi se nazvale neke sisačke ulice i trgovi. Osim toga, na štandovima će se predstaviti ženske ekipe sisačkih sportskih klubova, a građani će moći vidjeti prezentaciju karate kluba, teniskog kluba te plesne skupine Dijamant.

Tijekom prijepodneva i večernjih sati, svi sugrađani moći će uživati u plesnim ritmovima naše nove fontane koja je već puštena u rad.

Od 20 sati na pozornici će koncert održati popularna pop rock grupa Crvena jabuka.

Već sljedeće subote, 18. ožujka na sisačkom korzu bit će održan buvljak na kojem će svi zainteresirani moći prodavati sve ono što im više nije potrebno. Narednih subota bit će organizirano obilježavanje Dana narcisa, održat će se uskršnji sajam, svake subote bit će organizirane i igraonice i radionice za djecu u suradnji s dječjim odjelom NKČ Vlado Gotovac Sisak, a od 1. travnja u Daskalištu će se održavati i predstave za djecu.