Zahvaljujući donaciji Općine Tisno danas je višečlanoj obitelji u Staroj Drenčini predana novosagrađena kuća na mjestu stare oštećene u potresu. U Sisku su od potresa obnovljene 3 obiteljske kuće, jednu je obnovila RH, drugu su obnovili Grad Vrbovec i okolne općine svojom donacijom i treća je u Staroj Drenčini, također obnovljena donatorskim sredstvima.
Obitelj Ivane Telebar u Staroj Drenčini 14 danas su, u pratnji gradonačelnice Kristine Ikić Baniček i zamjenika Marka Kričke, posjetili predstavnici Općine Tisno, predvođeni načelnikom Kristijanom Jarebom, bivšim načelnikom Ivanom Klarinom i predsjednikom Općinskog vijeća Nikšom Pirjakom, u njihovoj novoj obiteljskoj kući.
Kuća višečlane obitelji Telebar nakon potresa dobila je crvenu naljepnicu, a obitelj je slabijeg imovinskog stanja. Kako su naglasili predstavnici Općine Tisno, nakon posjete obitelji Telebar odmah nakon potresa, uopće nisu dvojili da upravo toj obitelji treba pomoći i izgraditi im novu kuću na mjestu stare nepopravljivo oštećene u potresu.
Obitelj Telebar još jednom je zahvalila dobrim ljudima na pomoći u nevolji, što nisu zaboravljeni i što su dobili novi dom. Cijeli postupak od odabira obitelji, uklanjanja stare kuće, projektiranja i izgradnje nove te samog useljenja, trajao je godinu dana.