Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček sinoć se susrela i s građanima gradske četvrti Caprag koje je dugo vremena bilo nepravedno zapostavljeno sisačko naselje. No, napokon se počelo ulagati i u ovu gradsku četvrt, a gradonačelnica je podsjetila kako su uređena četiri odvojka Ulice Ognjena Price, Ulica Kate Pejnović, dio Capraške ulice od križanja s Hebrangovom ulicom do ulaza u Komunalac, saniran je dio Ulice Hrvatskog narodnog preporoda i staza kroz šumicu. Jedna od većih investicija bila je izgradnja višenamjenskog sportskog igrališta u Petrinjskoj ulici kojeg svakog dana koriste mladi, rekreativci i sportaši.
Jedan od tri velika projekta upravo se završava u Capragu. Riječ je o rekonstrukciji bazenskog kompleksa gdje je najveći dio radova već završen i Siščani će se već ovoga ljeta, nakon deset godina, moći kupati na otvorenim bazenima
Trenutno se na području ove gradske četvrti uređuje parkiralište na Slovenskom trgu, gradi se nogostup u Capraškoj ulici od Hebrangove do Konzuma, uređuje se i Ulica HNP od Hebrangove do Kneza Domagoja i parkiralište u toj ulici, uskoro počinje popločenje Trga hrvatske državnosti novim betonskim pločama, a trg će se urediti dodatnim zelenilom. Gradonačelnica je najavila kako je u planu izgradnja dijela Ulice Ive Tijardovića. Naime, završena je projektna dokumentacija i predan je zahtjev za građevinsku dozvolu.
U ovoj gradskoj četvrti uređivala su se i obnavljala dječja igrališta, a kod Osnovne škole Braća Bobetko postavljena je nova led rasvjeta.