Sisak će ovoga kolovoza i rujna ponuditi čitav niz glazbenih nastupa u sklopu blagdana i svojih tradicionalnih manifestacija, koje će ga svrstati na kartu najatraktivnijih destinacija izletnicima. Već početak kolovoza i Dan domovinske zahvalnosti donosi nam nastup popularnih Mejaša.

Na Kupskim noćima od 25. do 27. kolovoza, osim niza sadržaja poput šikljade, kupske alke ili uličnih performera, u večernjem dijelu programa nastupit će čak šest glazbena sastava, a dvije večeri uveseljavat će nas i DJ-evi. Najjača imena definitivno su Urban i njegova četvorka te Vojko V, a osim njih nastupit će pančevački sastav Buč Kesidi, zagrebačka atrakcija Porto Morto, Stampedo te Ivan Grobenski, vrlo zanimljivi glazbenik iz Koprivnice.

Star film fest krajem kolovoza najavljuje domaće snage L.H.D. i Pristojne jelene te Kandžiju, a već 2. rujna na svoje će doći ljubitelji klapske pjesme. Klapa Kampanel 2. rujna uveličat će obilježavanje Dana branitelja Grada Siska.

Ali to još nije sve. I ove ćemo godine uživati i na Sisačkom festivalu piva u sklopu Dana industrijske baštine Grada Siska. 9. rujna sisačku pozornicu podijelit će dvije legende Edo Maajka i Zabranjeno pušenje.

Nije loše za godinu u kojoj smo već imali priliku vidjeti naše domaće klapaše, Matiju Cveka, Partibrejkerse, Psihomodo pop, Let 3, Atomsko sklonište i druge sastave u sklopu KULturnog ljeta. Zar ne?!