Sportske klubove, koji su članovi Zajednice sportskih udruga grada Siska, u tijeku natjecateljske sezone na natjecanja na području Republike Hrvatske prevozit će Auto promet Sisak, a ugovor kojim je to regulirano potpisali su danas predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Siska Marko Krička i direktor Auto prometa Sisak Darko Majić u prisustvu gradonačelnice Kristine Ikić Baniček. Vrijednost ugovora je 712.500 kn s PDV-om, a zaključen je na godinu dana.
Za prijevoz sisačkih sportaša bilo je zainteresirano više prijevoznika, sisački Auto promet je odabran na temelju provedenog otvorenog postupka javne nabave kao najpovoljniji.
– Ranijih godina se za prijevoz izdvajalo oko 300.000 kuna više, nego što će to biti sada, pa ćemo taj novac iskoristiti za podizanje još višeg standarda naših sportaša, rekao je Marko Krička te naglasio kako će zahvaljujući Gradu Sisku uskoro biti nabavljena i nova sportska oprema za klubove koji su članovi Zajednice.
Direktor Auto prometa Darko Majić istaknuo je kako je Auto promet dobro kapacitiran za prijevoz sisačkih sportaša i kako im je ovih dana, kao prvom prijevozniku u Hrvatskoj, dodijeljen Certifikat COVID-19, kojim se potvrđuje da ispunjavaju sve uvjete vezane uz zaštitu putnika i zaposlenika.