Obavještavamo sve građane kako će za blagdan Svih svetih, u četvrtak, 1. studenoga u vremenu od 7 do 20 sati u zoni Gradskog groblja Viktorovac biti uspostavljena privremena regulacija prometa.

Aleja narodnih heroja i dio Ulice Ante Kovačića od raskrižja sa Strossmayerovom do raskrižja sa Školskom ulicom postaje jednosmjerna iz smjera Strossmayerove prema Školskoj desnim prometnim trakom, a lijevi prometni trak  postaje parkirni trak za uzdužno ulično parkiranje.  Za sav promet zatvara se dio Ulice Antuna Grahovara od raskrižja s Alejom narodnih heroja do samog groblja, a ulazak i izlazak na parkiralište kod groblja osiguran je s prilaza do Metalurškog fakulteta. Pristupi Aleji narodnih heroja iz Ulica Jure Kaštelana, Augusta Šenoe, A. G. Matoša i južnog dijela Ulice Antuna Grahovara ostaju dvosmjerni te se u zoni raskrižja s Alejom narodnih heroja i A. Kovačića označavaju znakom s obaveznim smjerom kretanja vozila prema raskrižju sa Školskom ulicom. Obilazni pravac za vozila koja dolaze iz smjera Capraga Ulicom A. Kovačića je kroz Školsku ulicu, te se za izmijenjenu trasu linije javnog gradskog prijevoza broj 3 na povratku iz Capraga označava privremeno autobusno stajalište u Školskoj ulice uz Inino parkiralište preko puta Plodina.

 

U četvrtak, 1. studenoga sve autobusne linije Auto prometa Sisak prometovat će prema redu vožnje kao nedjeljom. Promet Alejom narodnih heroja od križanja sa Strossmayerovom i  dijelom Ulice Ante Kovačića do križanja sa Školskom bit će posebnom regulacijom prometa određen kao  jednosmjeran u pravcu Željezare u vremenu od 7 do 20 sati.

Izvanredna linija na relaciji AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK – GROBLJE VIKTOROVAC prometovat će od 08.30 do 20 sati svakih 15 minuta, a povratak  GROBLJE VIKTOROVAC -ŠKOLSKA ULICA – HEFELEOVA – TRŽNICA KONTROBA – GIMNAZIJA- AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK OD 8.40 do 20.15 sati,  svakih 15 minuta. Prijevoz na ovim linijama se neće naplaćivati.

Na posebnoj liniji za groblje Viktorovac prijevoz je besplatan.

Gradska linija br. 1  i dodatna izvanredna linija  AK Sisak – Viktorovac – AK Sisak će kroz Aleju narodnih heroja u vrijeme posebne regulacije prometovati samo u smjeru prema Željezari i putnici će u tom smjeru moći koristiti desno stajalište kod groblja kako za dolazak (s obje linije) tako i za povratak prema centru grada izvanrednom linijom.

Gradska linija br. 3 će, dok traje posebna regulacija, u smjeru iz Željezare prometovati obilazno Školskom ulicom, u kojoj će biti smješteno privremeno autobusno stajalište uz Inino parkiralište preko puta Plodina. Putnici u vrijeme posebne regulacije prometa neće moći koristiti stajališta u Ulici Ante Kovačića i Aleji narodnih heroja u smjeru iz Željezare prema Sisku.