Prije rekonstrukcije upravo završene Mažuranićeve, gdje je prije nekoliko dana završila obnova kanalizacijske i vodovodne mreže, Sisački vodovod je napravio i rekonstrukciju vodovodnih i kanalizacijskih cijevi u Pedišićevoj ulici. Osim novih instalacija, ulica je dobila i potpuno novo asfaltno ruho i prilaz bolnici od Lađarske ulice sada je puno bolji. Također je izgrađena i vodoopskrbna i kanalizacijska mreža u Ulici Barice Rapić nakon čega je uređena i prometnica koja vodi do Ciglarske grabe.

Sisački vodovod započeo je i radove na izgradnji kanalizacijske mreže u Ulici Petra Hektorovića koji su privremeno zaustavljeni zbog arheoloških istraživanja na vrlo zanimljivom otkriću, o čemu smo na facebooku Grada Siska prenijeli objavu Gradskog muzeja Sisak.

Uskoro se očekuje i dugo očekivana izgradnja nove vodovodne mreže u Kvirinovoj ulici nakon čega će Grad Sisak i ovoj ulici dati novi izgled novim asfaltom na sada vrlo oštećenom kolniku.

Ove bi godine Sisački vodovod trebao rekonstruirati 5,5 kilometra vodovodne mreže i oko 1 km kanalizacijske mreže. Ukupni troškovi za ovu 2022. godinu na radovima vodovodne i kanalizacijske mreže predviđeni su u iznosu od oko 14,6 milijuna kn.