U Ulici Ognjena Price, koja se nalazi na području bivšeg mjesnog odbora Ivan Buić, započeli su radovi na asfaltiranju ukupno tri odvojka u dužini od 90, 80 i 60 metara. Izvođač radova je Toni Gale, a voditelj gradilišta Boris Sekulić kazao je kako se trenutno izvode radovi oborinske odvodnje nakon čega slijedi asfaltiranje. Radove u ovoj ulici obišla je danas i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

-Za stanovnike i obitelji koje ovdje žive ovo će značiti sigurniji i kvalitetniji život, ali ovime polako smanjujemo broj neasfaltiranih ulica u Sisku. Drago mi je da smo uspjeli ispuniti obećanje, posebno jer je ovo kvart koji je dugo godina bio zaboravljen od bivše gradske uprave. Prošle godine smo ovdje napravili Ulicu Vuje Banjanina, ove godine radimo O. Price i kada se napravi projekt napravit ćemo i Ulicu Kate Pejnović i time ćemo završili s asfaltiranjem prometnica u ovom dijelu grada – rekla je gradonačelnica.

Radovi u Ulici Ognjena Price trebali bi biti gotovi početkom srpnja, a ukupna vrijednost ove investicije je 519.808,00 kuna s PDV-om.