Hrvački klub Sisak dominirao je na sinoćnjoj svečanosti proglašenja najboljih sportaša grada Siska za 2017. godinu. Ovaj je klub osvojio četiri nagrade i to u kategoriji najboljeg sportaša, muške ekipe, mladog sportaša i trenera . Tako je Pavel Puklavec proglašen najboljim sportašem, Hrvački klub Sisak je osvojio naslov najbolje momčadi, Karlo Kodrić je najbolji mladi sportaš grada Siska, a najuspješniji trener je Dražen Majnarić, svi iz HK Sisak. Lana Pavišić iz Ronilačkog kluba Sisak najbolja je sportašica grada Siska za 2017. godinu, na najbolja ženska ekipa dolazi iz Športskog streljačkog kluba HVIDR-a Sisak.

Obljetnička priznanja dodijeljena su Košarkaškom klubu Sisak za 70 godina kontinuiranog i uspješnog rada i postojanja te Nogometnom klubu AŠK Staro Pračno za 40 godina postojanja i neprekidnog rada. Nagradu za iznimne rezultate i postignuća u 2017. godini uručene su Daliboru Andresu iz Ronilačkog kluba Sisak koji je prošle godine osvojio naslov svjetskog prvaka u podvodnoj fotografiji te Edvinu Zdionici iz Kluba sjedeće odbojke Sisak koji je kao član hrvatske reprezentacije osvojio 4. mjesto na Europskom prvenstvu u sjedećoj odbojci. Nagrade pojedincima za dostignuća i doprinos u razvoju sporta u gradu Sisku uručene su profesoru Dušanu Đonoviću i profesoru Ranku Hrsu, a najuspješnija školska sportska društva su Ribari i Gimnazijalac.

Svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša grada Siska prisustvovali su gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, zamjenici gradonačelnice Marko Krička i Ivica Rendulić i predsjednica GV Grada Siska Ivana Krčelić.