U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Siska održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša za rezultate ostvarene u 2019. godini. Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i zamjenik gradonačelnice i predsjednik Zajednice sportskih udruga Marko Krička te zamjenik gradonačelnice Ivica Rendulić uputili su čestitke i uručili nagrade najboljim sportašima, klubovima i sportskim djelatnicima za 2019. godinu.

Nagradu za najboljeg sportaša u prošloj godini dodijeljena je Karlu Kodriću iz Hrvačkog kluba Sisak dok je najboljom sportašicom proglašena Nikolina Knežić iz Športsko streljačkog kluba HVIDR-a Sisak.
Najbolja ženska sportska ekipa je Športski streljački klub HVIDR-a, a najbolja muška ekipa Hrvački klub Sisak. U kategoriji najboljeg mladog sportaša nagrada je uručena Roku Malinu iz Rukometnog kluba Sisak dok je najbolji trener u prošloj godini Domagoj Orlić iz Rukometnog kluba Sisak.

Za iznimne rezultate u prošloj godini nagrade su dobili Športski plesni klub Top Step, Streljački klub gluhih „Sluh“ i Marijan Škledar iz ŠSK HVIDR-a.
Najuspješnija školska sportska društva su Školsko sportsko društvo Ribari (OŠ Braća Ribar) i Gimnazijalac (SŠ Gimnazija).
Zvonimir Jole Pavičić, Zvonko Perković, Husein Bobić i Nikola Bjelanović dobitnici su pak nagrade za dostignuća u razvoju sporta.