Povodom održavanja manifestacije pod nazivom Božić u gradu 2015. godine, privremeno će za promet biti zatvorena Ulica S.S. Kranjčevića i dio Ulice S. i A. Radića od raskrižja s Kranjčevićevom do raskrižja s Kukuljevićevom ulicom, od ponedjeljka 7. prosinca 2015. do srijede 13. siječnja 2016. godine, kako bi navedeno područje privremeno postala pješačka zona. Za vrijeme privremene regulacije prometa omogućiti će se prolaz vozilima hitnih službi, turističkom vlakiću, vozilima dostave u vremenu od 7 do 12 sati. Za vrijeme privremene regulacije prometa u vrijeme kada nema programa omogućit će se prolaz stanarima koji imaju mogućnost parkiranja u dvorištu.
U istočnom dijelu Kranjčevićeve ulice postojeći parking pod naplatom privremeno će se prenamijeniti u parking za invalide. Dio parkirališta kod stare Grame (4 reda parkiranja s ukupno cca 30 parkirnih mjesta) biti će rezervirano za vozila stanara i poslovnih subjekata koji posluju u Kranjčevićevoj ulici te dijelu Ulice S. i A. Radića od kbr. 1 do 20, a posjeduju mjesečne i godišnje parkirne karte.
Pristup navedenim skupinama vozila u privremenu pješačku zonu omogućit će se iz Rimske i Starčevićeve ulice kroz Kranjčevićevu te u nastavku Radićevom do Kukuljevićeve ulice slobodnom djelom kolnika minimalne širine cca 3,5 m.