Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i zamjenik gradonačelnice Marko Krička primili su danas rukometaše RK Sisak koji su sudjelovali na završnici državnog prvenstva. Mlađi kadeti (2002.godište i mlađi) osvojili su treće mjesto dok su stariji dječaci (2004.godište i mlađi) na kraju bili sedmi. Trener mlađih kadeta Domagoj Orlić rekao je kako su na početku bile 72 momčadi, a sisački rukometaši plasirali su se među 16 najboljih momčadi  i na kraju osvojili brončanu medalju.

Starije dječake vodio je trener Danko Vuić, u toj kategoriji na početku je bilo čak 98 ekipa, a kroz 26 utakmica izborili su četvrto mjesto te su se plasirali na završnicu državnog prvenstva gdje su osvojili na kraju sedmo mjesto.

Predsjednik kluba Mario Knez zahvalio je gradonačelnici i zamjeniku te Zajednici sportskih udruga na potpori koju su imali tijekom cijelog natjecanja. Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček čestitala je svim rukometašima i članovima stručnog stožera.

-Uživajte u sportu i u rukometu, dajte sve od sebe na natjecanjima, a mi ćemo biti sretni zbog vaših rezultata. Cijenimo to što radite, što ulažete veliki trud u treniranje i što predstavljate Grad Sisak na najbolji mogući način – rekla je gradonačelnica te je ekipama uručila rukometne lopte.