Grad Sisak, u sklopu projekta „Rukom pod ruku – faza VI“ financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda plus za osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama – faza VI, organizira edukaciju za pomoćnike u nastavi.

Edukacija će se provoditi u periodu od 30. kolovoza do 01. rujna 2023. godine u prostorijama Osnovne škole 22. lipnja (ulica Franje Lovrića 27, Sisak) u obliku seminara u ukupnom trajanju od 20 sati.

Osoba zadužena za kontakt s kandidatima: Romana Šoštarić Gombač, stručna suradnica za pripremu i provođenje projekata, Grad Sisak, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo, tel: +385 99 530 85 31, e-mail: romana.sostaric.gombac@sisak.hr.

Krajnji rok prijave za edukaciju je 29.08.2023. do 12:00 sati. Prijave se mogu podnijeti osobno u Grad Sisak, M. Cvetkovića 8, Sisak, u Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo ili putem elektroničke pošte: romana.sostaric.gombac@sisak.hr s naznakom “Prijava za edukaciju za pomoćnika u nastavi”.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani kandidati koji zadovoljavaju slijedeće uvjete:

  • Državljanstvo RH
  • Poslovna sposobnost
  • Završeno najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje.

U prijavi se navode osnovni podaci podnositelja prijave (ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa) uz vlastoručni potpis i dokaz o ispunjavanju formalnih i posebnih uvjeta i to:

  • Životopis
  • Dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik osobne iskaznice)
  • Dokaz o stručnoj spremi.