Obavještavamo sve građane s područja grada Siska koji su prošli tjedan, 22. travnja pretrpjeli štetu na obrtnim sredstvima uslijed mraza da prijave štetu Povjerenstvu za procjenu štete od elementarnih nepogoda Grada Siska na obrascu EN-P (koji se nalazi u privitku teksta). Popunjeni obrazac može se predati u pisarnicu Grada Siska, Rimska 26, Sisak, svakog radnog dana od 8 do 16 sati sve do 3. svibnja 2017. godine kako bi se izvršila privremena procjena. Nakon toga će se, ako se zadovolje svi uvjeti, pokrenuti  postupak  proglašenja elementarne nepogode mraz za područje Grada Siska, a elementarnu nepogodu proglašava Sisačko-moslavačka županija.

Obveza prijavitelja štete je navesti poljoprivrednu kulturu u hektarima ( minimalno 1ha), a trsove u komadima (minimalno 1 000 komada), broj katastarske čestice vlastite ili u najmu te površinu u metrima kvadratnim.

Za sve dodatne potrebne informacije možete se obratiti službeniku Zdenku Bertoviću na broj telefona: 098 982-59-00 svaki radni dan od 8 do 16 sati.