Dječji vrtić Sisak Stari i Dječji vrtić Sisak Novi zaprimaju zahtjeve za upis djece predškolske dobi od navršenih godinu dana do polaska u osnovnu školu u programe predškolskog odgoja i obrazovanja od 4. svibnja  2020. do 19. svibnja 2020. godine.  Za upis je potrebno ispuniti zahtjev u kojem je naveden popis dokumenata potrebnih za upis. Za Dječji vrtić Sisak Stari zahtjev se može preuzeti na web stranici: www.dvss.hr (upisi); za Dječji vrtić Sisak Novi na web stranici: www.vrticsn.hr.

Zahtjevi za Dječji vrtić Sisak Stari dostavljaju se na e-mail upisi2020@dvss.hr, poštom ili osobno u tajništvo na adresu Lonjska 19, Sisak u vremenu od 9 do 15 sati.

Zahtjevi za Dječji vrtić Sisak Novi dostavljaju se na e-mail upisi2020@vrticsn.hr, poštom ili osobno u tajništvo na adresu Hrvatskog narodnog preporoda 33, Sisak u vremenu od 9 do 15 sati.

Svu dokumentaciju preporučamo preuzeti putem aplikacije e-građani, jer će po ukidanju mjera biti određen termin za nadopunu dokumentacije, koju roditelji nisu u mogućnosti ishoditi zbog važećih restrikcija.

Preporuka je dostava dokumentacije na e- mail!!

Rezultati upisa bit će istaknuti na svim objektima vrtića  i objavljeni na web stranicama vrtića najkasnije do 1.srpnja 2020. godine.