Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček obišla je sa suradnicima početak radova druge faze izgradnje višenamjenskog sportskog igrališta u gradskoj četvrti Caprag pokraj Petrinjske ulice. Tijekom prve faze saniran je teren te je pripremljena podloga za izgradnju igrališta.
-U planu je izgradnja rukometnog i košarkaškog igrališta što će vjerujem pozdraviti svi rekreativci, djeca i školarci iz četvrti Caprag, ali i okolnih četvrti. Planirano je da se radovi završe tijekom narednih 60 dana. Vrijednost radova je milijun i 450 tisuća kuna, a izvodi ih Croatia tenis, firma koja je bila najpovoljnija na natječaju – rekla je gradonačelnica.
Izgradnja višenamjenskog igrališta u gradskoj četvrti Caprag jedan je od 25 projekata financiran poticajnim sredstvima Hrvatske banke za obnovu i razvoj. Iz tog su kredita tijekom ove godine završeni radovi na izgradnji parkirališta i ugibališta ispred OŠ 22. lipnja, pri kraju su radovi u Ulici Mate Lovraka koja će dobiti novi asfalt i nogostup, do kraja godine planiran je početak radova na izgradnji parkirališta u Ulici A. B. Šimića te nastavak izgradnje biciklističkih staza. Najveći dio radova koji će biti financirani sredstvima HBOR-a odvijat će se tijekom sljedeće godine.