ŠRC Sisak organizira u četvrtak, 19. studenog plivačko natjecanje za poduzeća, tvrtke, udruge i druge organizacije na području Sisačko-moslavačke županije na gradskom bazenu u Sisku u 18 sati.
Kao i uvijek, ovakva sportsko-rekreacijska natjecanja nisu namijenjena postizanju nekih velikih rezultata, nego je im je cilj sportsko druženje. Natjecanje će se održati u tri plivačke discipline: 25 m kraul, 25 m prsno i štafeta 4 x 25 m slobodno. Prvih troje natjecatelja u svakoj plivačkoj disciplini koji ostvare najbolji rezultat dobit će medalje. Na temelju ukupnog broja osvojenih bodova u svim plivačkim disciplinama i kategorijama nagrade – pehare će primiti i tri poduzeća, tvrtke, ustanove ili udruge (ekipe).
Broj ekipa i pojedinaca može biti neograničen po svakom poduzeću, tvrtki, ustanovi ili udruzi, a samo najbolji dobivaju bodove za ekipni plasman.
Nastupiti ne mogu registrirani plivači i vaterpolisti. Svi zainteresirani mogu obaviti pred prijave na broj 543 048 ili na mobitel 099 602 1602 do 18. studenog.