GRAD SISAK, Upravni odjel za prostorno uređenje i zaštitu okoliša donio je, 14. veljače 2017. godine Odluku o objavi nacrta Plana održive urbane mobilnosti Grada Siska (SUMP) i Strateške procjene utjecaja nacrta Plana održive urbane mobilnosti Grada Siska (SUMP) na okoliš.

Nacrt Plana održive urbane mobilnosti Grada Siska (SUMP) i Strateške procjene utjecaja nacrta Plana održive urbane mobilnosti Grada Siska (SUMP) na okoliš, objavljeni su na internetskim stranicama Grada Siska i bit će dostupni javnosti i zainteresiranoj javnosti u zgradi Grada Siska (Rimska ulica 26) soba 34 /II kat/ od 15:00 sati 14. veljače 2017. godine do 15:00 sati 15. ožujka 2017. godine.

Savjetovanje javnosti i zainteresirane javnosti, kao i javni uvid u nacrt Plana održive urbane mobilnosti Grada Siska (SUMP) i Strateške procjene utjecaja nacrta Plana održive urbane mobilnosti Grada Siska (SUMP) na okoliš, provodi se u navedenom vremenskom periodu, a javno izlaganje održat će se 1.3.2017. godine (srijeda) u Gradskoj vjećnici (Rimska ulica 26) od 10 -13 sati.

O konačnoj verziji Plana održive urbane mobilnosti Grada Siska (SUMP) i Strateške procjene utjecaja nacrta Plana održive urbane mobilnosti Grada Siska (SUMP) na okoliš godine, javnost i zainteresirana javnost bit će obaviještena sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama.