Sisak će i ove godine proslaviti Praznik rada okupljanjima u Perivoju Viktorovac. Večer uoči Praznika rada u Sisku će nastupiti legendarni rock and roll sastav Partibrejkers, odlična prilika za sve ljubitelje te grupe da uživaju u njihovoj glazbi na open-air koncertu u popularnoj Šumici. Koncert počinje u 21 sat, u nedjelju 30. travnja.

U Perivoju Viktorovac na Praznik rada, 1. svibnja prijepodne, okupit će se građani Siska i okolice i zabaviti se uz nastupe kulturnih grupa, plesača i pjevačkih skupina uz tradicionalni prvomajski grah. Ovom tradicionalnom okupljanju u organizaciji Grada Siska prethodit će i tradicionalna budnica centrom grada.

 

PRAKTIČNE INFORMACIJE ZA POSJETITELJE

Ukoliko dolazite vlastitim automobilom, najbolje je da koristite najbliža parkirališta u Lađarskoj ulici (navigacija će vas na pravo mjesto odvesti ako ukucate “Lađarska ulica 26, Sisak”) ili kod Gradskog groblja Viktorovac. Nema parkirališta na mjestu održavanja koncerta.

S obzirom da nema predgrupa, koncert će zaista i početi oko 21 sat, stoga predlažemo da dođete do 20:30 i potražite parkirno mjesto.

U Google kartama mjesto održavanja koncerta najlakše ćete pronaći ukoliko koristite pretraživanje ključnom riječi “SKWHAT“.

Na mjestu održavanja koncerta i proslave Praznika rada bit će ugostiteljske ponude.