Odlična atmosfera bila je sinoć u Drugoj ulici gdje je u sklopu manifestacije Božić u gradu otvoreno klizalište kojem su se najviše razveselili naši najmlađi sugrađani. Oko klizališta je mnoštvo sadržaja pa se na štandovima i kućicama mogu kupiti suveniri i ukrasi te piće i hrana. U zabavnom programu nastupio je Kazališni bend. Klizalište će biti otvoreno do 10. siječnja od 9 do 22 sata. Klizanje je besplatno, a ako nemate svoje klizaljke možete ih unajmiti po cijeni od 10 kuna. Jučer je otvoren i Božićni sajam postavljanjem drvenih kućica i štandova na kojima se mogu kupiti razni suveniri, tekstil, igračke, papirnata konfekcija, božićni nakit, ukrasi i slično dok je u kućicama organizirana ugostiteljska ponuda.
-Glavni program na pozornici u Drugoj ulici odvijat će se od 19. do 23. prosinca u sklopu kojeg će biti održana dva velika koncerta. U subotu, 19. prosinca od 20 sati nastupa grupa Vatra, a 23. prosinca Soulfingersi. Osim programa koji će se odvijati u Božićnoj ulici (S. i A. Radića), naše ustanove u svojim prostorima organiziraju radionice i događanja – naglasila je direktorica TZ grada Siska Milijana Borojević.
Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček je istaknula kako se Sisak i ove godine pridružuje ostalim gradovima u kojima se u ovo predbožićno vrijeme organiziraju bogati programi za građane. Uz programe na pozornici, atraktivne koncerte i klizalište u središtu grada koje će biti otvoreno od 15.prosinca do 10. siječnja, klinci će se moći družiti s Djedom Mrazom u njegovom uredu koji će biti u Daskalištu, Vilenjakova radionica će svake subote od 10 sati imati organizirane radionice i oslikavanja lica, a vozit će i Božićni vlakić.

U privitku ovog teksta ispod galerije, možete pogledati program Božića u gradu.