Svim korisnicima javnih gradskih bicikala u Sisku od sada su dostupne dvije nove lokacije kojima se proširuje mreža stanica i omogućava fleksibilnije korištenje bicikala.

Poklonici gradskog bicikla će tako uz Frankopansku i stanicu na Trgu bana Jelačića, svoj prijevoz moći unajmiti i na lokaciji otvorenih bazena u Capragu te kod Ledene dvorane Zibel.

Na raspolaganju su električni i klasični modeli bicikala, a Sisak koji je poznat po atraktivnim biciklističkim rutama može biti mjesto i za idealan obiteljski odmor na dva kotača. Park Prirode Lonjsko polje uključujući nacionalnu rutu Ruta Sava, Ruta industrijske baštine sa svojih 30 km samo su dio mogućnosti koje možete istražiti biciklirajući.

Neovisno odaberete li gradski bicikl za odlazak na posao ili za rekreaciju u rujnu možete iskoristiti i 2 sata besplatne vožnje, a sve što je potrebno je preuzeti nextbike aplikaciju (App store trgovina  / Google Play trgovina), registrirati se, aktivirati račun, te unijeti kod SK2020 ili se javiti na info@nextbike.hr

Cijena usluge iznosi od 5 kuna za 30 minuta vožnje, dok su dostupne i pretplate od 100 kuna za tjedan ili 200 kuna za godinu koje  nude neograničen broj vožnji u trajanju od 30 minuta po biciklu.