Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. obavještava korisnike da započinje s odvozom glomaznog otpada s područja grada Siska. Početak jesenske akcije odvoza je 31. kolovoza 2015. godine. Kalendar odvoza glomaznog otpada građani su u siječnju dobili uz svoje račune, a nalazi se i na web stranici www.gos.hr
Potreba odvoza krupnog (glomaznog) otpada prijavljuje se pozivom na broj telefona 044/782-7492 u radnom vremenu od 07 do 15 sati u točno naznačenom datumu navedenom u stupcu „PRIJAVA POZIVA ZA ODVOZ“. Uslijed zaprimljenog poziva, odvoz će se izvršiti u dane ispisane u stupcu „DATUM ODVOZA“.
Iz GOS-a poručuju da ukoliko se ne prijavi odvoz glomaznog otpada u zadanom razdoblju, neće se osigurati usluga odvoza glomaznog otpada.
I ovoga puta se mole korisnici da među glomazni otpad ne ostavljaju električni i elektronički otpad, koji spada u grupu opasnog otpada, a koji se može besplatno zbrinuti putem ovlaštenog sakupljača. Na području Sisačko-moslavačke županije ovlašteni sakupljač je FLORA VTC, kontakt broj: 0800 444 110.