U ponedjeljak počinje još jedan čaroban i šaren Sisački sajam cvijeća. Kako ove godine obilježavamo 90. rođendan Starog mosta, taj pomlađeni simbol grada bio je inspiracija i za ovogodišnju temu sajma cvijeća koja nosi naziv ”Sve je na svijetu most”.
Sisački sajam cvijeća 2024. održat će se od 20. do 26. svibnja u Šetalištu Vladimira Nazora, a donosi nam bogati program za djecu, mlade te naše starije i iskusnije sugrađane. Tradicionalno Sajam cvijeća privlači brojne goste u Sisak, a ove godine na cvjetnome druženju ponovno će nam se pridružiti ekipa vrtlara iz prijateljskog grada Heidenheima.
Program će započeti u ponedjeljak, 20. svibnja u 11 sati radionicom filcanja meduza Rute wool & design s Cresa u kojoj će sudjelovati učenici Osnovne škole Braća Bobetko. Na sajmu će svakodnevno biti Urbani šumari sa 20-metarskim dječjim zip-lineom koji će sigurno oduševiti sisačke mališane. Među raznolikim i zanimljivim programom naći će se brojne kreativne i poučne radionice, program Glazbene škole Frana Lhotke Sisak, koncert Gradskog tamburaškog orkestra FA I.G. Kovačić, Scifidelity orchestra i Mladena Kosovca s grupom Kazetofon, kino projekcija filma ”Tko pjeva zlo ne misli” i ”Čudnovate zgode šegrta Hlapića” te mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti.
kako biste doznali sve o programu i označite da dolazite i pozovite svoje prijatelje i rodbinu.
Vidimo se!