U ponedjeljak, 20. studenog, kreću radovi na uređenju kružnog toka na križanju Ulice Nikole Šipuša s Ulicom Nikole Mikca i prilaznoj cesti trgovačkom centru. Kružni tok uredit će se kako bi se poboljšala sigurnost i protočnost tog križanja. Predviđeno trajanje radova je 14 dana, a za to vrijeme bit će na snazi nekoliko promjena u prometu u toj i okolnim ulicama.

Tijekom izvođenja radova na rekonstrukciji raskrižja potpuno će biti zatvoren za promet dio Ulice Nikole Šipuša od raskrižja s ulicom Ferde Hefelea do raskrižja s ulicom Nikole Tesle. Zatvorit će se i dio Ulice Nikole Mikca od raskrižja s ulicom Vatroslava Lisinskog do raskrižja s Ulicom Nikole Šipuša. Dio pristupne ceste do trgovačkog centra iz smjera ulice Nikole Šipuša također će biti zatvoren za promet vozila.

U zatvorenim dijelovima ulica bit će omogućen promet vozilima stanara, hitnih službi te izvođača radova na gradilištu, a za ostala vozila obilazak je ulicama Nikole Tesle, Ivana Fistrovića te Ferde Hefelea. Posebna uputa izvođačima radova dana je u vezi sigurnog prolaza pješaka na prostoru obavljanja radova.