U godini u kojoj obilježava 90. obljetnicu kluba NK BSK pokrenuo je radove na uređenju svlačionica  na stadionu, vrijedne 135 tisuća kuna. Predsjednik kluba Davor Kalman predstavio je izvedene i planirane radove gradonačelnici Kristini Ikić Baniček, zamjeniku gradonačelnice Marku Krički i pročelnici za financije i proračun Silviji Mužek.

„Svlačionice koje su bile dotrajale, dodatno su oštećene u potresu nakon čega nam je Grad Sisak izašao u susret s obnovom svlačionica što će puno značiti svim članovima kluba. Planirana je zamjena svih instalacija, betoniranje nove podloge te zamjena stolarije“, rekao je Kalman.

Predsjednik Kalman zahvalio je gradonačelnici na potpori u ime svih 170 članova kluba, među kojima su svi uzrasti od najmlađih do seniora, a imaju i žensku ekipu.

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček istaknula je kako je bilo zadovoljstvo pomoći ovom sisačkom klubu dugogodišnje tradicije.

„U Budaševu se sva zanimljiva događanja odvijaju ovdje, jer tu je škola, dvorana, crkva, društveni dom i stadion. I zato smo odlučili djeci i sportašima osigurati funkcionalne svlačionice, ali i napraviti nove tribine u skladu sa svim potrebnim standardima. U tijeku je i projektiranje parkirališta pa će roditelji koji dovoze djecu ovdje na trening imati i dovoljno mjesta za parkiranje. To je više manjih investicija, ali Budaševčanima to puno znači“, zaključila je gradonačelnica.