Zbog radova na izgradnji rotora Staro Pračno na trasi buduće spojne ceste s autoputom, u Odri će na Odvojku Staro Pračno od 13. ožujka do 18. ožujka biti uvedena posebna regulacija prometa. Posebno će biti reguliran promet za lokalno stanovništvo dijela Starog Pračna, Stare Drenčine i Vurota. Promet iz Siska za Staro Pračno i obratno, odvijat će se obilazno okolnim cestama pravcem Sela – Žažina – Vurot – Stara Drenčina – Staro Pračno.

Za vrijeme radova, za dio naselja Staro Pračno (označeno kao zona A) osigurat će se mogućnost odvijanja prometa preko gradilišta putem koji će biti nasipan preko kanala. Tranzitni i teretni promet koji se ponekad koristi cestom Brest Pokupski (DC30) – Stara Drenčina Odra (DC36) će iz smjera Petrinje biti usmjeren preko DC30 do Žažine i dalje DC36 do Siska i obratno. Investitor će osigurati preko gradilišta prolaz za pješake.

Nova regulacija predviđena je Prometnim elaboratom privremene regulacije prometa kojega je izradila tvrtka BOMEGA projects d.o.o. za izvođača radova Elektrocentar Petek d.o.o. koji izvodi radove za Hrvatske ceste d.o.o.