Tridesetak sisačkih sportskih klubova dobilo je danas sportsku opremu i rekvizite zahvaljujući donaciji OTP banke u iznosu 200.000,00 kuna. Oprema je namijenjena omladinskim pogonima u klubovima koji imaju stabilno financijsko poslovanje. Predstavnici sportskih klubova bili su danas u Gradskoj vijećnici, a opremu su im uručili gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, zamjenik gradonačelnice Marko Krička i direktor poslovnog centra Sjeverozapadna Hrvatska u Sektoru poslovnog bankarstva OTP banke Vjekoslav Filko.

-Želja nam je bila da svi omladinski pogoni punopravnih članova Zajednice sportskih udruga grada Siska kada putuju izvan granice našeg grada imaju jedinstvena obilježja grada Siska i drago mi je da smo temeljem odlične suradnje u protekle četiri godine s OTP bankom uspjeli za naše klubove osigurati ukupno 240 lopti, 745 majica s kapuljačom, 180 dresova i 160 pamučnih majica. O tome koliko nam je sport važan govori činjenica da smo u protekle dvije godine u sportsku infrastrukturu uložili više od 60 milijuna kuna, a posebno su nam važni sportski omladinski pogoni – rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

OTP banka je dugogodišnji partner Grada Siska koja se već nekoliko puta uključila u brojne gradske akcije, zajedno s Gradom Siskom sudjeluje u stipendiraju sisačkih studenata, a ovoga puta u duhu društveno odgovornog poslovanja odlučili su nagraditi trud i rad naših najmlađih sportaša i donirati opremu i rekvizite.

-Iznimno mi je drago, jer se i osobno bavim sportom, da smo mogli pomoći mladim sportašima jer svi znamo koliko je sport važan u razvoju bilo koga pogotovo mladih osoba i djece. OTP banka podiže kvalitetu razine života u zajednicama u kojima djeluje tako smo u zadnjih 6 godina uložili više od 2 milijuna kuna za obrazovanje mladih  i sportskih aktivnosti za mlade putem donacijskih i sponzorskih natječaja– rekao je Vjekoslav Filko iz OTP banke.