Prošlogodišnje otvaranje bazena u Capragu pokazao se kao pun pogodak. Dnevno tisuće Siščana tražili su osvježenje na obnovljenim capraškim bazenima koji su uživali u kupanju, ugostiteljskoj ponudi i sadržajima za djecu. Tako će biti i ove godine, ali uz neke nove sadržaje, a o tome što nas očekuje u novoj sezoni kupanja koja počinje ovaj tjedan, otkriva novi ravnatelj ŠRC-a Sisak Mario Stipkov.

-Bazene u Capragu otvaramo u petak, 1. lipnja u 12 sati kada počinje sezona kupanja i zabave za naše sugrađane. Olimpijski bazen i dva mala bazena su garancija da ćete na bazenima Caprag provesti nezaboravne trenutke. Ove godine po prvi put naši voditelji profesori kineziologije vodit će sportske programe na bazenu Caprag, namijenjene odraslima i djeci i to svaki dan u jutarnjim i popodnevnim terminima. Na novo uređenom nasipu uz nove ležaljke i suncobrane građanstvo će se moći odmarati, a nove stepenice vodit će ih prema tuševima i bazenu. Hrana, piće i sladoledi bit će po pristupačnim cijenama, a ulaznice će biti iste kao i prošle godine. Također pripremamo i mnogobrojna  iznenađenja za naše građane, veselimo se ovom ljetu i imajte na umu da je parking prostor limitiran i da za iduću sezonu planiramo unaprijediti kvalitetu parkiranja – kaže Stipkov.

Vježbanje s kineziolozima, u sklopu programa Jutarnje vježbanje, zdravo jutro, bit će organizirano tri puta tjedno svaki dan osim subote i nedjelje u lipnju te svaki radni dan u srpnju i kolovozu u terminima od 9 do 9.45 sati. Radno vrijeme bazena je od 10 do 21 sat, osim u dan otvorenja kada će bazen početi raditi u 12 sati.

Više informacija o radu bazena možete vidjeti na facebook stranici ŠRC-a  @srcsisak te na web-u www.src-sisak.hr.