Započeli su radovi na nosivom sloju asfalta u jednom dijelu prometnice koja će povezati Zvonimirovu ulicu s Komunalnom zonom čime će se povećati atraktivnost ove zone, ali i poboljšati kvaliteta prometne povezanosti. Do kraja godine bit će postavljena i javna rasvjeta. Prometnica se gradi u sklopu projekta „Unaprjeđenje komunalne infrastrukture poslovne zone “Komunalna zona”- KK.03.1.2.03.0027“ koji se sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.
Ukupna vrijednost projekta je 4,2 milijuna kuna od čega je Grad Sisak dobio 2,6 milijuna kuna bespovratnih sredstava. Izvođač radova je zajednica ponuditelja Toni Gale i Ceste Sisak. Izvođač će radove na drugom dijelu prometnice nastaviti početkom sljedeće godine nakon čega slijedi završni sloj asfalta na cijeloj prometnici.
Završetkom radova građanima će biti pristupačnije reciklažno dvorište, ali i prva gradska sportska dvorana koja se gradi u neposrednoj blizini. Također, uz Zvonimirovu sljedeće godine počinje gradnja „park&ride“ parkirališta na kojem će putnici moći ostaviti svoje vozilo te dalje koristiti uslugu javnog prijevoza.