Radovi na rekonstrukciji i dogradnji gradskog klizališta Zibel u punom su jeku i napreduju po planu, a nova ledena dvorana već dobiva prepoznatljiv oblik hokejaškog paka koji će promijeniti i vizuru ovog dijela grada.

Nakon rušenja starih dijelova konstrukcije, radovi na izgradnji nosive konstrukcije i svi drugi radovi koji prethode radovima zatvaranja započeli su u ožujku, a završit će postavljanjem krova i opremanjem dvorane.

Ledena dvorana imat će površinu  7.030 m², gledalište s 1960 sjedalica, a izgradit će se i prostor za ambulantu, svlačionice i rekreacijski centar. Radove izvodi tvrtka Palace, a cijeli projekt gradnje ledene dvorane, uključujući projektnu dokumentaciju, građevinsku i uporabnu dozvolu vrijedan je 23,3 milijuna kuna s PDV-om.

Planirano je da nova ledena dvorana otvori svoja vrata već za ovogodišnju sezonu klizanja i hokejašku sezonu, pa će Siščani i njihovi gosti nakon dugih desetljeća pod otvorenim nebom moći klizati duže i neovisno od vanjskih temperaturnih prilika. Nova ledena dvorana bit će i poticaj novim generacijama sisačkih hokejaša da u boljim uvjetima nastave hokejašku tradiciju dugo gotovo 90 godina.