U tijeku je konstrukcijska obnova zgrade Kazališta 21. Radovi napreduju prema planu, a zgrada će u konačnici imati  betonsku obujmicu te biti potpuno sigurna za korisnike i u slučaju većih elementarnih nepogoda od potresa koji je pogodio naš grad u prosincu 2020. godine.

Konstrukcijska obnova u vrijednosti više od 1,8 milijuna kuna  financira se europskim novcem  iz Fonda solidarnosti  putem Ministarstva kulture i medija. Ovih je dana Ministarstvo kulture i medija osiguralo i 394.800 kn za nove stolce u gledalištu.  Grad Sisak će dodatno osigurati sredstva za kupnju novih podnih obloga.

Obnovljeno Kazalište 21 bit će otvoreno na jesen, na radost svih korisnika, kako zaposlenika Doma kulture KKV koji će nakon gotovo dvije godine ponovno moći organizirati te Siščana koji će moći posjećivati brojne kulturne programe.

Korisnici zgrade učilišta uz zgradu Kazališta 21 još će pričekati na useljenje,  jer je zgrada  toliko oštećena  da je preporučeno rušenje i izgradnja potpuno nove,  a u tijeku je izrada dokumentacije za radove.