Danas je u zgradi Autokluba Sisak desetoro nasumično izvučenih savjesnih vozačica i vozača evidentiranih u akciji „Dan ljubaznosti u prometu 2018“, dobilo prigodne zahvalnice i poklone pokrovitelja akcije, HAK-a i Grada Siska.

Naime, 24. svibnja od 9 do 12 sati, u organizaciji Postaje prometne policije Sisak provedena je preventivna akcija „Dan ljubaznosti u prometu 2018“, kada su pripadnici Prometne jedinice mladeži Grada Siska na raskrižjima u užem djelu Siska, evidentirali registarske oznake vozila koja su propustila pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu. Tom prilikom je evidentirano 1569 vozila od kojih su 1173 vozila propustila pješaka, dok 396 vozila nije propustilo pješaka. Od 1173 vozača nasumičnim odabirom je odabrano njih deset koji do sada nisu evidentirani kao počinitelji prekršaja po bilo kom osnovu.

Nagrađene vozačice i vozači su: Slavica Probst, Verica Borković, Vesna Borošić, Sendy Crnobrnja, Suzana Domitrović, Josip Pokas, Davor Rengel, Nikola Prša, Karlo Juhas i Davor Baglama.

Zahvalnice i poklone uručili su tajnik Autokluba Sisak Antun Lohert, zamjenik gradonačelnice Marko Krička i načelnik Postaje prometne policije Sisak Kristijan Huljina.