Sebastijan Đurić iz Siska, 10 milijunti je putnik sisačkog Auto prometa u razdoblju od 1. lipnja 2013. godine do danas, a gradonačelnica Kristina Ikić Baniček uručila mu je na autobusnom kolodvoru vrijednosnu karticu (Skarticu) s 1.000,00 kuna. Sebastijan živi na Viktorovcu i učenik je Ekonomske škole pa svakodnevno koristi autobusni prijevoz, a često putuje i u Zagreb te će mu ova nagrada itekako dobro doći. Sebastijanu su na nagradi čestitali gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i direktor Auto prometa Sisak Darko Majić.

-Svake godine dajemo nagradu milijuntom putniku, ali ovo je doista impozantna brojka od 10 milijuna putnika od 2013. godine. Ovom prilikom želim naglasiti veliki rast i razvoj tvrtke Auto promet Sisak koja može biti na ponos svim građanima, a posebno mi je drago što su radnici Auto prometa izuzetno  zadovoljni. Uskoro stižu i novi autobusi i time opravdavamo povjerenje svih Siščanki i Siščana koje su nam dali– rekla je gradonačelnica.

Direktor Auto prometa Darko Majić rekao je kako je ponosan na 10 milijuna putnika u mandatu gradonačelnice naglasivši kako su srednjoškolci i dalje najbrojnija kategorija putnika te mu je, kako je rekao, izuzetno drago što je današnju nagradu dobio upravo srednjoškolac iz Siska. Najavio je da uskoro u Sisak stiže 20 novih autobusa za koje je Auto promet dobio 22,7 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava.

-Već krajem idućeg tjedna novi će autobusi biti u Sisku, trenutno se ugrađuje video nadzor, svi će autobusi imati displeje, a oni autobusi koji će prometovati po gradu imat će i automatske mjenjače čime ćemo olakšati vožnju vozačima. Puno smo uložili u Auto promet posljednjih godina i dolaskom 20 novih autobusa, u gradu i okolici prometovat će sve novi autobusi. Možemo se također pohvaliti kako smo 2018. godinu završili s gotovo pola milijuna kuna dobiti što nam omogućava da se javimo na nove natječaje – zaključio je Majić.