U Sisku su ovog vikenda započele radionice Kreativnog učilišta Doma kulture KKV. Plesačice Baletnog i Plesnog studija u subotu, 23. rujna, učile su nove plesne pokrete s voditeljicom Anom Alapić. Predškolska plesna grupa pobudila je interes među mnogim Siščankama i Siščanima te je već na samom početku sezone u potpunosti popunjena. Za sve zainteresirane mjesta ima još samo u školskim grupama.

Osim plesa, gluma je također među zabavnim aktivnostima koje su započele u Sisku prošli tjedan. U nedjelju, 24. rujna, s radom je počeo Dramski studio „Kockica“ i „Kocka“, kojem su se uz stalne članove pridružila i neka nova lica željna znanja. Zbog velikog interesa za glumce od 1. do 4. razreda u narednom periodu bit će organizirana još jedna grupa.

Za sva dodatna pitanja i informacije o navedenim aktivnostima, ali i svemu ostalome, možete se javiti na domkkv@domkkv.hr, a pristupnicu možete preuzeti na www.domkkv.hr pod rubrikom Kreativno učilište. Istu pristupnicu možete preuzeti i na blagajni Kazališta 21, Trg grada Heidenheima 3, ponedjeljkom od 14 do 19 sati, a od utorka do petka od 9 do 12 sati i od 14 do 19 sati.