U utorak i srijedu, 16. i 17. ožujka 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na širem području Grada Siska.

Utorak, 16. ožujka 2021.

  • od 9 do 13 sati u utorak, 16. ožujka prvi mobilni ured bit će raspoređen kod Društvenog doma Madžari, na adresi Madžari 30A. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Madžari, Klobučak i Letovanci.
  • od 13 i 30 do 17 sati u utorak, 16. ožujka prvi mobilni ured bit će raspoređen kod Društvenog doma Komarevo, na adresi Donje Komarevo 4.  Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Blinjski Kut, Donje Komarevo i Gornje Komarevo.
  • od 9 do 13 sati u utorak, 16.ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod Društvenog doma Hrastelnica, na adresi Hrastelnica 85A. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Hrastelnica i Palanjak.
  • od 13 i 30 do 17 sati u utorak, 16. ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod DVD-a Prelošćica, na adresi Prelošćica 193. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Prelošćica, Lukavec Posavski i Bukovsko.

Srijeda, 17. ožujka 2021.

  • od 9 i 30 do 17 sati u srijedu, 17. ožujka prvi mobilni ured bit će raspoređen kod obiteljske kuće Đukić, na adresi Staro Selo 83. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Starlog Sela.
  • od 9 i 30 do 13 sati u srijedu, 17. ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod DVD-a Gušće, na adresi Gušće 110. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Gušće, Veliko Svinjičko i Čigoč.
  • od 13 i 30 do 17 sati u srijedu, 17. ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod DVD-a Mužilovčica, na adresi Mužilovčica 81. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Kratečko, Mužilovčica, Suvoj i Lonja.

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.