Edukacijski modul „Jačanje kapaciteta mladih za sudjelovanje u procesima donošenja odluka te prilika za zajedničko djelovanje i suradnju“ je druga aktivnost projekta Gradski program za mlade grada Siska, a održan je 4. srpnja u Osnovnoj školi 22. lipnja. U edukacijskom modulu sudjelovali su mladi uključeni u rad udruga i zaposlenici raznih javnih ustanova kao donositelji odluka.  Ostvaren je kvalitetan strukturirani dijalog kroz koji se potaknulo mlade na što aktivnije uključivanje u društvene procese, podigla se svijest o kvalitetnoj potpori mladima, a mladi su imali priliku iznijeti svoja mišljenja i potrebe. Također, sudionici su raspravljali o rezultatima on-line upitnika „Konzultacije s mladima“.

Projekt Gradski program za mlade grada Siska financiran je sredstvima Europske unije kroz Program Erasmus+ Ključna aktivnost 3 – Potpora reformi politika.

 

Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.